Cultuurerf Andledon heropent per 1 juni

Cultuurerf Andledon opent op maandag 1 juni (tweede pinksterdag) om 14:00 weer de deuren voor publiek. Binnen de lijnen van de dan geldende coronamaatregelen biedt het Andelster theater tijdens de pinkstermiddag muziek in de vorm van een solo-optreden door gitarist Hans Elzinga, die het publiek meeneemt in de wereld van ‘Latin Folk’ en Calypso.

Sinds de halverwege maart in verband met corona afgekondigde sluiting van theaters en cafés heeft Cultuurerf Andledon getracht het culturele vuur brandend te houden door in samenwerking met diverse muzikanten live streams aan te bieden via zijn YouTube-kanaal. Eén van deze muzikanten was gitarist Hans Elzinga, die geen moment aarzelde toen hem gevraagd werd weer live op te treden voor publiek tijdens de heropening. Per 1 juni kan de oude draad namelijk weer gedeeltelijk en binnen beperkingen worden opgepakt, door publiek op het Cultuurerf toe te laten. Na de heropening op maandag 1 juni is het Cultuurerf gedurende de junimaand elke zondagmiddag geopend van 14:00 – 18:00 met een live act. Bij mooi weer is uiteraard het terras geopend. Wie langs wil komen wordt geacht zich van te voren per mail aan te melden (info@andledon.nl).    

Het optreden van Hans Elzinga vindt op maandag 1 juni plaats vanaf ongeveer 15:00. De toegang voor de middag is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt in verband met het concert op prijs gesteld.