Live stream met folkmuzikant Steve Dewar

Cultuurerf Andledon te Den Andel organiseert komende zondagmiddag (19 april) vanaf 15:30 opnieuw een optreden via live stream. Het optreden wordt ditmaal verzorgd door de Schotse singer-songwriter en gitarist Steve Dewar, die zowel eigen folk composities als ‘traditionals’ zal brengen.

De in Nederland woonachtige Schot Steve Dewar timmert al vele jaren als solo-muzikant aan de weg. Tijdens zijn solo-optredens brengt hij naast zijn eigen werk traditionele folk songs. Komende zondag draaien zijn liedjes om thema’s als ‘liefde’ en ‘crisis’.

foto: Angela von Brill

Hoewel Dewar voor het eerst als solo-artiest zal optreden op Andledon, is hij maar al te goed bekend met het Andelster podium. Dewar is namelijk tevens bekend als frontman van de celtic folkformatie The Assassenachs, en in die hoedanigheid heeft hij eerder met veel succes in Den Andel gespeeld. Dewar heeft reeds op vele podia in Europa gestaan, zowel solo als met The Assassenachs. Momenteel werkt hij aan een eerste solo-cd van zijn hand.

De live stream van Steve Dewar start zondag 19 april om 15:30 en duurt ongeveer een uur. Het concert  is te vinden via het YouTube kanaal van Cultuurerf Andledon.