Jazz & Blues Jamsessie

Aanstaande zondagmiddag (29 september) vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel een Jazz & Blues Jamsessie plaats onder leiding van jazzgitarist Evert Scholten. Sessieleider Scholten, woonachtig in Loppersum, heeft zeer veel ervaring opgebouwd in de wereld van muziek en is full time muzikant. Hij heeft als gitarist in vele bezettingen gespeeld en was vanaf het begin van zijn loopbaan werkzaam als sessiemuzikant. Daarnaast is hij al bijna veertig jaar gitaardocent.

Evert Scholten

Muzikanten – jong of oud, ervaren of niet – en natuurlijk publiek zijn van harte uitgenodigd om mee te spelen of te luisteren naar de verrichtingen op het Andelster podium. De basisbezetting zal naast Scholten in ieder geval bestaan uit Hans Elmers (eveneens gitaar) en Ron Komduur op drums.

De Jazz & Blues Jamsessie op Andledon start zondag 29 september om 15:30 en duurt tot ongeveer 17:30. De jamsessie is gratis te bezoeken.