Grand Café & Poëzie Café Andledon

Aanstaande vrijdagavond (25 januari) is Cultuurerf Andledon vanaf 20:00 geopend als Grand Café. U bent van harte welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee, een borrel of een (speciaal)biertje. We hebben deze avond geen livemuziek, maar wie het leuk lijkt om een paar liedjes te spelen (geheel onversterkt) krijgt daartoe de gelegenheid.

De donderdag erna, 31 januari, is het Gedichtendag. Cultuurerf Andledon is die avond vanaf 20:00 geopend als Poëzie Café. Tijdens het Poëzie Café krijgt het publiek de ruimte om hun meest favoriete gedicht voor te lezen, of te laten voordragen door één van de aanwezige dichters, waaronder Gritter (de met Waddengoud bekroonde huisdichter van Andledon). Na afloop van het Poëziecafé vindt een optreden plaats van de Damned Poets Blues Band. Deze ‘poëzieband’, bestaande uit Hans Elmers (gitaar en achtergrondzang), Lupo Behrend (bas) en Gritter (zang, voordracht en gitaar) brengt muzikaal ingebedde poëzie van Gritter en enkele goed uitgekiende covers.