Zevende Art & Craft X-Mas Fair

Aanstaande zondagmiddag organiseert Cultuurerf Andledon voor de zevende maal zijn Art & Craft X-Mas Fair. Traditiegetrouw biedt de Andelster markt een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting. Met de markt sluit het Cultuurerf tevens zijn najaarsseizoen 2018 af.

De diversiteit aan marktproducten is wederom groot te noemen. Zo biedt de markt unieke houtbrandproducten van Nienke Cleveringa (‘Goldlokje’), glaskunst van Peter Bres en schilderijen van Gerry Jöris, Rob Higler en Pjotr Rijpstra. Daarnaast treft het publiek kramen met kaarsen, haak- en breiwerk, sokken en omslagdoeken, kerstkransjes, kleding en papierwerk en een kraam van Stichting De Mandala uit Usquert. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten op Andledon. Zo kan men voor Syrische hamburgers en soep terecht bij de stand van Birgit Flüg (‘Kok aan huis’). De muzikale omlijsting komt dit jaar van VrijJazzie, dat als duo (Ingrid van der Meulen en Pjotr Rijpstra) op het podium van Andledon te bewonderen zal zijn.

Met de kerstkmarkt sluit Andledon zijn najaarsseizoen 2018 feestelijk af, om in het nieuwe jaar op 20 januari het voorjaarsseizoen te starten met een optreden van de B.J. Hegen Blues Band. In de tussentijd blijft het Andelster cultuurcentrum geopend voor vergaderingen, borrels en feesten en de wekelijkse activiteiten zoals de gym en de yoga.

De Art & Craft X-Mas Fair start zondag 16 december om 13:00 en duurt tot 18:00. De entree is gratis.