Workshopruimte

Workshopruimte

Volop inspiratie voor uw workshop aan de Groninger Waddenkust. Cultuurerf Andledon geeft u alle ruimte voor het organiseren en volgen van grotere en kleinere workshops. Zowel onderdak als in de parkachtige tuin. Voor kleine groepen kunt u op dit moment al bij ons terecht in ‘De Vertelhut’ waar u met 8 personen rond de tafel kunt werken. Daarnaast bestaan er volop mogelijkheden in het Theater en/of in de 'Witte Ruimte' (resp. zo’n 120 m2 en 80 m2 groot). Ook de tuin biedt veel mogelijkheden. Midden op het grote veld, of met een kleine groep in het prieel.

Workshops 2017

Workshop 'Presskit in 1 dag' (15 mei)

 

Introductieavond Vitaliteit en Seksualiteit

Maandag 13 februari

Start: 20:00

Entree: 5 euro

Anita Groeneveld van Levenslustcoaching geeft deze avond op Andledon een lezing voor vrouwen over vitaliteit en seksualiteit. De toegang is alleen voor vrouwen!

Bijna de helft van de vrouwen is altijd moe. We doen ook héél veel. We hebben een baan, een gezin, een huishouden, een sociaal netwerk, mantelzorg, en daarnaast een partner met wie we een liefdesrelatie willen onderhouden. Is het gek dat dat soms teveel energie kost? Is het vreemd dat vaak vooral de relatie met je partner eronder lijdt? Is het gek dat ook je seksualiteit wat minder wordt in je relatie? Nee, dat is niet gek. Maar wél jammer. Want uit die seksualiteit haal je juist weer energie. Mits je weet hoe je dat opslaat en gebruikt.Anita Groeneveld weet inmiddels hoe seksuele energie jou levenskracht geeft. Je kan leren hoe je je eigen energie opwekt en straks weer álles aankan in je leven. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom op de introductieavond. Aanmelden gewenst, niet verplicht, bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.