Agenda

Art & Craft X-Mas Fair

Cultuurerf Andledon organiseert komende zondag (17 december) voor de zesde keer zijn sfeervolle Art & Craft X-Mas Fair. De markt kent ook dit jaar weer een bonte mix van bijzondere producten. Het geheel wordt muzikaal omlijst door het duo 2Cool, dat sfeervolle muziek in kerstsfeer speelt.

De kerstmarkt op Andledon heeft ook dit jaar weer veel te bieden, van huisvlijt tot ambachten en kunst. Te denken valt aan kleding, sieraden, kaarsenstandaards, schilderijen, smeedwerk, pyrografieproducten, haakwerk, fotografie, wolproducten, breiwerk, boekbindwerk en kransen. De markt is verdeeld over diverse sfeervol ingerichte ruimtes op het Cultuurerf. Buiten zal een verwarmend vuurtje branden.

2Cool

Tijdens de markt zal worden opgetreden door 2Cool, bestaande uit zangeres Petra Coolman en gitarist Hans Elmers. Het duo speelt bekende en minder bekende liedjes, ingebed in een kerstachtige sfeer.

De kerstmarkt aan de Kruisweg in Den Andel start zondag 17 december om 14:00 en duurt tot ongeveer 18:00. De toegang tot de markt is gratis.