Agenda

Elvis Presley Tribute met Aron Borgh

Komende zondag (8 oktober) vindt op Cultuurerf Andledon een optreden plaats van ‘Elvis Presley Tribute Artist’Aron Borgh en zijn Tennessee Tribute Band. Aron Borgh wordt internationaal geroemd om zijn respectvolle ‘Elvis tributes’, die zowel visueel als qua zang en muziek zeer dicht in de buurt komen van de enige echte King of Rock ’n Roll.

Aron Borgh werd al vroeg in zijn jeugd gegrepen door de muziek en het charisma van Elvis Presley. Op zijn twaalfde trakteerde zijn vader hem op een plaat van Elvis met de song Mama liked the Roses, en dat lied tekende Arons levenspad. Het inspireerde hem om zich te verdiepen in muziek van Elvis, en om zijn repertoire te leren zingen. Bijzonder is dat zijn stem zeer dicht in de buurt komt van het unieke geluid van Elvis.

Aron heeft zowel in Europa als in de Verenigde Staten furore gemaakt met zijn goed uitgevoerde, integere Elvis tributes. Hij heeft onder meer opgetreden in Florida en in Memphis, en in de VS enkele cd’s mogen opnemen. In Europa toert hij rond met zijn Tennessee Tribute Band, om de herinnering aan de grote meester levend te houden. Deze Tribute Band bestaat uit Wigo van der Schoot (drums), Bert Meis (sologitaar), Cees van Swieten (basgitaar), Hidde Poppen (toetsen), Aukje de Vries (toetsen) en Jolanda de Haan en Erna Rengers op backing vocals.

Het optreden van Aron Borgh en de Tennessee Tribute Band start zondag 8 oktober om 15:30. De entree bedraagt 10 euro.

Aron Borgh als Elvis Presley